Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kuckóban aludni

2009.09.10. 18:01 Cyr

Ha egy gyerekszobában annyira kevés a hely, mint például nálunk, akkor a legegyszerűbb felfelé építkezni, ezt mindannyian tudjuk. Ha pedig a felfelé építkezés a későbbiekre még variációs lehetőségeket is rejt magában, nem csupán mozdíthatatlan emeletes monstrumként üzemel, akkor gyaníthatóan ez lesz a legtovább szerethető és megtartható megoldás.

Az Argington emeletes ágyai ilyenek. Az alsó szint kuckósítva van, három ablakon is ki lehet kandikálnia az ott alvónak - ez esetben én simán elfüggönyözném - az ágy elfordításával viszont a két szemben lévő ablakot összekötve ragyogó pakoló- vagy tárolóhely, esetleg íróasztal alakítható ki.

Bár szó se róla, tetszik ez nekem így, ahogy van, önmagában is, de ötletesen megválasztott textilekkel csak a fantáziánk szabhat határt, hogy mivé is varázsoljuk a kuckót: kalózhajóvá, űrkabinná, esetleg a hercegkisasszony szobájává...

 

Forrás: Argington

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek alvás ágy emeleteságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr541363305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása