Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ki nőtte túl Paris Hiltont?

2009.09.24. 17:25 zaphodbb

Amióta megnéztem a Skins harmadik évadát, azóta egyre inkább foglalkoztat, milyenek lesznek kamasznak a lányaim - nagyon remélem, hogy semmiben sem fognak hasonlítani Effy-hez. Talán innen jön, hogy mostanában jobban észreveszem a nagyobbaknak szóló cuccokat is.

Most például egy jópofa magasságmérő-tükörre akadtam, amely nem centikben méri le a kis- vagy nagykamasz, rajongásra hajlamos csimotánkat, hanem sztárokban. Merthogy sztárkultusz van, meg bulvárvilág, és ez elől a kölkök sem menekülhetnek. A "Who tall are you?"-val a gyermek összemérheti magát a celebekkel és amerikai elnökökkel, még ha csak magasságban is. Jó móka lehet, ha összejön egy csapat tinilány.

Forrás: Suck UK

1 komment

Címkék: design kamasz gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr421401838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

buboreek 2009.09.24. 18:13:23

Állat!!!! :o)))))))))))))))
süti beállítások módosítása