Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Édesem, fürdés!

2009.10.14. 14:46 felhasznalo

Jól ismert forma, és eddig soha hozzá nem társított funkció! Ki gondolta volna, hogy a fürdés lehet ennyire finom is? Na, jó, mi, felnőttek szeretjük, de azért egynémely beste kölke - mint pl. anno az enyém -, ha teheti, messzire kerüli a fürdőszobát. Amit anyja-apja vagy hagy, vagy elviseli a rákvörös, megfeszült testtel visító dedet a tisztálkodás idejére, vagy bevet minden szóba jöhető praktikát és okosságot.

Mint például egy olyan furcsa, szokatlan alakú kádat, amilyet a Beerd Can Stokkum oldalán találtunk, ami a gyereket - persze, nem a legkisebbeket - valami egészen másra engedi asszociálni. Olyasmire, amit tényleg minden gyerek imád. Sweet Cake, naná. Nyomás a kádba!

És ha a kölök kinövi, még mindig felhasználható másra is: például a tervezők ajánlása szerint a kertben remek növénytartó vagy homokozó, a házban pedig kiskedvenc fekhely válhat belőle.

Forrás: Beerd Van Stokkum

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek baba fürdés kert fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr181437860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása