Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 21.

2009.10.19. 17:55 felhasznalo

Sokan vásárolunk a gyereknek az IKEA kínálatából, mert viszonylag olcsó, praktikus és tartós termékeik vannak. Más kérdés, hogy mivel annyira sokan vásárolunk tőlük, lassan minden magyar háztartás ugyanúgy néz ki. Kivéve, ha némi kreativitás lakozik az emberben, mint pl. borsoo nevű olvasónkban, aki az IKEA egyik etetőszékét alakította át saját ízlése szerint.

"Kedves Gyerekszoba!

A fényképeken látható Antilop etetőszékünk végigkísérte a gyerekeink növekedését..az első születése után kaptuk már használtan a szomszédainktól, most a negyedik vette használatba. Eddig is nézegettem hozzá párnákat, bélést, lehet is kapni hozzá, de én egy másfélét készítettem. Így végre a negyedik gyerkőc egy hozzá illő béléssel használhatja. A felhasznált anyagok szintén az IKEA-ból származnak, mint maga a szék is. Egyszerű, de olcsó, praktikus darab, most meg egy kicsit mutatósabb  és egyedibb is lett.

borsoo"

 

Hiába, a textilekkel való játék remek dolog: akár gyerekenként más-más hangulatúvá tehetjük ugyanazt a tárgyat - és nemcsak az etetőszékről beszélünk. Hadd ne érezze úgy a sokadik gyerek, hogy ő mindig csak örököl.

Ti milyen textil kiegészítőkkel tettétek egyedivé a gyerekszobát? További kreatív megoldásaitokról küldjetek levelet rövid leírással, fotóval ide.

2 komment

Címkék: konyha szülő anya ikea praktikus étkezés textil etetőszék sk alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr311451739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ditike 2009.10.20. 12:32:24

Nagyon tündéri az üléspána.Gratulálok.Mi vettünk ajándékba egyilyen ülést a családba.Soha nem láttam ,hogy a kisfiu benne ült volna.De ez a kép most egy kicsit megvigasztalt.Köszönöm anyuka

anima_trix 2009.10.20. 15:47:27

Nagyon ügyes. Szép ez az üléshuzat. Mi nagyitól kaptunk ajándékba valami hasonlót, és a pici imádja. Jó ötlet volt tőle
süti beállítások módosítása