Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Támad a Mars!

2009.10.29. 18:08 Cyr

Amikor megláttam ezeket a gnómságokat, azonmód a "Támad a Mars!" című film utolsó kockái villantak az agyamba, azóta sem tudok szabadulni a képtől, bárhogy is igyekszem. Megvan ugye Nektek is az a jelenet, amikor hatalmas fejjel rohangálnak a szereplők pici állattesteken?

Nos, a Minis pihent ötlete nyomán létrejött izék szerintem hajszálra ilyen  fazonok, még akkor is, ha plüssökkel próbálják feledtetni a feledhetetlent. Itt jelezném, reménytelenül. Tulajdonképpen a fényképet hivatottak pótolni, nem is akárhogyan. Akinek a gyomra-szeme fogékony az effajta humorra, megrendelheti 3D-ben bármelyik családtagját - kutyáját, macskáját, gyerekét, anyósát, barátját, ellenségét, főnökét, saját magát - bármilyen plüssállatba oltva.  Ötleteket ugyan nem akarok adni, de leginkább az ellenségre szavaznék, bár annak a képét meg nem bámulnám naphosszat.

Mindenesetre bizarr ötletnek tűnik, hogy a mezei keretes helyett ilyen gnómszerű képződmények üljenek a polcon a család apraja-nagyja arcával ellátva. Esetleg szanaszét heverve a földön, gnómhugi, gnómöcsi a gyerekszobában pofával lefelé. Gyanútlan vendég által megfordítva visítás garantált.

A nagyi is bizonyára leesett állal kapkod majd levegő után, ha fénykép helyett ezt kell kitennie a díszhelyre arról a tündérbogár unokáról. Mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy büszkén mutogatná a szomszédoknak: ez a csirketestű izé a kedvenc unokám, ja, csak az arcát figyeljétek...

Számomra mindenképpen abszurd az ügy, a viszolygásomat a legalsó képen lévő "családfa" láttán volt a legnehezebb leküzdenem. Persze, tudom: túl alacsony a kerítés...

Forrás: Minis

2 komment

Címkék: játék kép kiegészítő gyerek szülő anya apa baba abszurdisztán textil dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr691483468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b79andi 2009.10.30. 13:09:31

Jaj neeeee!!! Szerintem ez borzalmas!!!
süti beállítások módosítása