Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Öko légtisztító

2009.11.06. 17:26 felhasznalo

Íme, az Andrea légtisztító készülék, mely egyedülálló módon, teljesen környezetbarát eljárással szűri ki a lakás levegőjéből a káros anyagokat, majd oxigénben gazdaggá teszi az otthonunkat.

Mindehhez a csinos kis készüléknek - amely természetesen bezsebelt már pár díjat - nincs is szüksége másra, minthogy egy szobanövényt vagy bármilyen más növényt zárjunk bele.

És akkor nekem már csak a következő kérdésem lenne: a növények tudtommal ezt csinálják mindenféle berendezés nélkül is, nemde? Akkor miért nem elég egy rakás növényt tenni a lakásba, mi szükség erre a - valóban isteni külsővel rendelkező - gépre? Van valakinek valami ötlete? Vagy csak ismét egy jó kis pénztárca-lehúzós termékkel állunk szemben?

 

Forrás: Andrea Air 

1 komment · 1 trackback

Címkék: design gép abszurdisztán öko gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr821505134

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért Fontos a Légtisztítás? - Hamarosan 2009.12.06. 21:03:35

Üdv Mindenkinek! Ez az első bejegyzésem a blogon, remélem gyakran tudok majd postolni, ahogy időm engedi. Ha bármilyen kérdés vagy komment van, szívesen várom! Hamarosan írni fogok arról, hogy miért is fontos a légtisztítás. Addig is több info a légtis...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ragdoll 2009.11.10. 14:41:26

Persze, csak a pénzről szól ez is. :(
Ahogyan írtad: sok növény kell, és abszolút önállóan elvégzik a dolgukat. :)
süti beállítások módosítása