Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Jótékonysági árverés a FigurkaDesign oldalán

2009.12.02. 18:23 felhasznalo

Figurkáék jótékonysági árverésre invitálnak mindenkit, aki szeretne segíteni a  Mozgássérültek Állami Intézete által létrehozott Holnap Házát. Ez az intézmény fogyatékosok komplex rehabilitációjával foglalkozik, abban segít a mozgássérült embereknek, hogy rendszerszerűen vissza tudjanak térni a munkaerőpiacra, mindezt az egyén igényeinek és képességeinek megfelelően. Nem egy könnyen megvalósítható, ám annál nemesebb cél!

Figurka oldalán most olyan kézműves tárgyakra licitálhattok, amelyeket ezek a mozgássérült emberek készítettek a "Reptető" kézműves műhelyben, ahol különböző kreatív technikák segítségével fejleszthetik kézügyességüket, finom motoros mozgásukat, koncentrációs képességüket és ami talán a legfontosabb, sikerélményt és magabiztosságot szerezhetnek az alkotás során.

Minden tárgy kikiáltási ára 2000 forint, a licitlépcső 200 forint és 2009. december 10-én, éjfélkor zárulnak le az aukciók. A bevételt a műhely alapanyagok vásárlására fordítja majd, hogy folyamatos működésüket biztosítani tudják.

Ha tehetitek és szeretnétek segíteni így, Karácsony előtt, látogassatok el Figurka oldalára, és tegyétek meg tétjeiteket!

Szólj hozzá!

Címkék: üzenet sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr681568819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása