Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kartonból garázst

2009.12.18. 09:55 zaphodbb

Mutassatok nekem egy fiúgyermeket is akár, aki ne lenne oda ezért a garázsért. Én ugyan nem vagyok túl jó a fiús cuccokban, mivel két lányom van ugyebár, de azért ezt mégis úgy gondolom, bizton állíthatom, hogy ezzel a garázzsal boldoggá lehetne tenni a kisfiúkat. Az pedig, hogy kartonból van és úgy dekorálható még ahogy jólesik és környezetet is kímélünk vele, már csak a ráadás.

Forrás: Cartonchic

1 komment

Címkék: játék gyerek öko recycle hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr481573025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csípős csirkeszárny 2009.12.18. 11:11:45

Ezt nagyon köszönöm, mikor a lányomnak megcsináltuk a babaházat, az egyik szobáját megkapta volna a fiam garázsnak. De nem tetszett neki a tapéta... Hálisten lesz most idő egy ilyen garázst is felépíteni, még tervrajz is van hozzá!
süti beállítások módosítása