Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Elektromos szentjánosbogár

2010.01.25. 14:42 zaphodbb

Első körben persze kinézetük miatt válogattam be a blogba ezeket a lámpákat, de második körben számított a nevük is: Electric Firefly, mert az egyik kedvenc sorozatom a Firefly című opusz, nem mintha bármi köze lenne bármiféle lámpához. Persze ez a második indok itt, ezen a felületen nem annyira lényeges, mint az első.

Nem csak kinézetre szenzációsak ezek a lámpák, hanem több szempontból is szuperek: környezetet kímélnek, mert újrahasznosított műanyagból vannak és ráadásul még mi is beleszólhatunk akár, hogy milyen színösszeállításban szeretnénk, ha világítana a gyerekszobában. Gyönyörűséges hangulatvilágítás bárhová.

Forrás: Electric Firefly

Szólj hozzá!

Címkék: éjjeli design kiegészítő gyerek fény lámpa öko recycle gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr931688048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása