Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bizsereg a talpam

2010.02.04. 18:28 Cyr

Az idő most már - akár úgy tűnik, akár nem - hamarost kirándulósra fordul. Ezek a kordbársonyból és különböző maradék anyagokból készült hátizsákok - figyelem! újrahasznos! - pedig egészen biztosan meghozzák a gyerek kedvét egy kis szabadban bóklászáshoz. Nekem mindenesetre már rendesen bizsereg a talpam.

A lovas, a szivecskés, a  gitáros és az autós hátizsákokat egyből lestoppolom sorrendben az összes Vadnak, Zaphodbb kollegina kedvencét pedig igyekeztem jól elrejteni a sokféle darab közt.

És hogy Anya talpbizsergése se maradjon hosszas mászkára alkalmatos cókmók nélkül,  hát íme neki is néhány mutatós darab, a gyerekéhez passzítva.

Forrás: Bratsacks

2 komment

Címkék: kiegészítő táska gyerek lány tárolás úton fiú textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr531729843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.02.04. 18:51:32

Azért megvan az a bagoly :D
Nekem a dinoszauruszos kellene, meg az utolsó anyatáska. Ilyenekért lenne érdemes megtanulni normálisan varrni.
süti beállítások módosítása