Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Denis gokartja

2010.02.10. 09:41 felhasznalo

Emlékeztek még arra a nem kicsit bugyuta filmre, amiben egy - sablonosan szöszke és kékszemű - cukorfalat kiskölök kergeti a teljes őrületbe Walter Matthau-t? Igen, a Denis, a komisz című amerikai remekműre gondolok - amin egyébként minden gyerek remekül szórakozik, finoman szólva is fetreng a röhögéstől. Vajon csak nem saját magukat vélik felfedezni a képernyőn kissé karikírozva?

Denisnek a filmben volt egy kiskocsija, amit mindig maga után húzott, hűséges társaként cígölte gazdája után a teknősbékát, a kutyát, a befőttesüvegekbe gyűjtött gilisztákat és egyéb kincseket. Na, erre a kiskocsira hajaz az a fagokart, amit a The Children's Furniture Company oldalán találtam.

Igazi oldschool lélekvesztő ez, kérem, kormánya az nincs, helyette van egy kötél, azzal lehet kanyarodásra bírni, és egy fékkar, de azt úgysem használja majd egyetlen egészséges gyerek sem. A fából épült kiskocsit lehet hajtani rendesen, főleg lejtőn lefelé, lehet, hogy versenyre kelne még az én drága egykori Trabantomnak, Dinnyének is, aki hátszéllel tudod kilencvennel is repeszteni lefelé, igaz, akkor már gyanúsan rázkódott az egész kasztni.

Én azért azt hiszem, némi védőfelszerelést tennék a gyerekre - bukósisak, térdvédő, párna a seggére kötve -, de azért inkább ezzel boruljon, mintsemhogy álló nap az Xbox előtt üljön. De még az is lehet, hogy az apja is felkelne egy őrült menetért a gép elől... Mert Denis még benne is ott van valahol.

 

Forrás: The Children's Furniture Company

Szólj hozzá!

Címkék: játék sport gyerek úton jármű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr501744813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása