Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A reggeli első mosolya

2010.02.16. 17:47 Cyr

De rég is volt már, vagy hét esztendeje, hogy reggelenként versenyre keltünk Apával: ki pillantja meg előbb nagylányunk reggeli első mosolyát?  A szóban forgó mosolyok még ugyan csak  apró, ám elbűvölő mosolycsírák voltak, - fogmentes kezdeményeit csirkemosolynak hívtuk -, mégis, ezek voltak akkoriban napjaink legdrágább percei.

Apával való mérkőzésünkre visszatérve, a napi meccs legfőbb oka az volt, hogy a kiságy nem a hitvesi tövében foglalt helyet - helyszűke miatt. Így aztán ébredés után lábujjhegyen követtünk el szabadfogású tülekedést a  szoba másik végében, a rácsoságy körül - fel ne ébredjen neszünkre az alvó oroszlán.

A szoptatás sem volt persze túl körülményes, hacsak azt nem tekintjük annak, hogy az első hetek, féligalvós-zombi üzemmódjában időnként azt sem tudtam, a dedet vajon saját ágyában, vagy épp a mienkben lepte a legutóbbi etetés után az álom.

Nem mondom, hogy a Bednest kiságyával az összes kezdeti  szoptatásos problémánk megoldásra talált volna, de így utólag is igencsak el tudnám képzelni, akkori  szülőtanonc-magunknak, ráadásul ehhez  a készséghez még helyünk is akadt volna. A mosolycsíra-versenyt pedig egészen biztosan én nyertem volna meg, arról nem beszélve, hogy bármilyen utazóágynál praktikusabbnak  - főként kisebbnek - tűnik a dolog.

Forrás: Bednest

Szólj hozzá!

Címkék: biztonság szülő anya apa alvás praktikus baba úton ágy bölcső kiságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr661763297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása