Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

LEGO Star Wars csocsó

2010.03.05. 09:41 zaphodbb

Ami az egyszeri, böcsületes, kocsmasportokat kedvelő apukáknak kell, az benne van a címben. Külön-külön is jó hívószó a férfiaknak a LEGO, a Star Wars és a csocsó, na de így, együtt aztán erősen remélem, hogy minden apuka rátapad a képernyőre.

Ugyanis megint egy kissé agyament és fanatikus Star Wars rajongóval találkozhatunk, aki nem volt rest három szenvedélyét: a Star Wars-t, a LEGO-t és a csocsót összegyúrni. Ebből lett a LEGO kockákból összerakott csocsó-asztal, aminek a bábui Star Wars LEGO bábuk. Látványnak nem utolsó, és nem mellesleg tökéletesen működőképes darab.

Forrás: Flickr.com - 2x4 

Szólj hozzá!

Címkék: játék szülő apa lego művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr241806901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása