Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Aktatáskából autósülés

2010.03.29. 09:28 felhasznalo

Rég nem volt már úgysem biztonsági ülés a blogon, hát most itt a remek alkalom. A Samsonite ismét megrendezte éves designpályázatát utazás és gyerek témában, a beérkezett pályaművek egyike pedig ez a remek kis ülés volt.

Ami kinézetre egy vékony Samsonite aktatáskára hajaz, ám szétnyitva bele lehet ültetni a gyereket, hárompontos övvel rögzítve a nagy utazás előtt. Cesar Estrada Lopez Negrete Bseat elnevezésű design-koncepciója kívülről tökéletes: a hófehér műanyag borítás és a króm részek együtt pazar látványt kínálnak.

Én csak három dolgot kifogásolnék: az ülés párnázottsága nem nevezhető túlzottan kényelmesnek - az ergonomiájáról sajnos nincs információm -, valamint nincs egy fogantyú, amivel cipelni lehetne az ülést, és őszintén szólva, inkább híve vagyok az ötpontos öveknek. Nekem nagyobb biztonságérzetet adnak.

Azért nem rossz próbálkozás, egy kicsit továbbfejlesztve egész biztos elnyerné legforróbb szerelmemet.

Forrás: Coroflot

3 komment

Címkék: design biztonság baba úton autósülés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr501870712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saringer 2010.03.29. 11:01:00

Ez így elsőre vécépapír-tartónak tűnik.:-)

intel 2010.03.29. 11:31:25

Nekem viszont porszivónak :)
De hogy autóülés lenne? Hát nem tudom, én bele nem raknám a lányomat.

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2010.03.29. 13:17:13

kéne rá egy kihúzható fogantyú, akkor ahsználható lakáson belül, játék harciszekérnek, ben-hur-hancúrhoz :)
süti beállítások módosítása