Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Balerinák álma

2010.04.01. 14:27 felhasznalo

Hallgass kicsi balerinádra, ha habosbabos balettszobát akar, add meg neki! De akkor már ne finomkodjunk, vágjunk bele merészen - hisz egyszer élünk, vagy mi -, és az uszkve 16 négyzetméterbe sűrítsünk bele mindent, amit lehet: próbatermet és színpadot, nézőteret, hálószobát, nappalit és öltözőt.

Adjunk hozzá csipetnyi romantikus hercegnős-fílinget naiv festészeti stílusban, nem kevés rózsaszín életszínezéket, az egészet tegyük a shakerbe, rázzuk össze alaposan, erőt nem kímélve. Díszítésnek használjunk néhány szaténszalagot és rózsát, néhány táncosnőt ábrázoló reprót - szigorúan szalagokkal rögzítve -, annyi textilt, amennyi egy nagykerben fellelhető. Végül szerezzünk be pár balerinaruhát is a gyereknek, természetesen tüllel, gyönggyel és flitterrel körítve.

Egészségetekre!

És ha mégsem értenétek a dolgot, akkor: ÁPRILIS BOLONDJA!

Forrás: Project Nursery

1 komment

Címkék: gyerek lány abszurdisztán gyerekszoba dekor stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr891885415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

intel 2010.04.01. 16:03:47

Én nem értelek titeket. Mi a baj ezzel a szobával. Igen Balerinás, kislányos. De miért baj az ha egy kislánynak ilyen szobája van? Az hogy nekem sok a rózsaszin, a habos babos dolgok az tök mindegy. Mert nem nekem kell szeretni hanem a kislánynak. Ha az én lányom egyszer tényleg ilyet akar, akkor megkapja. Addig legyen kislány amig csak lehet. Ha egy anya megadja a lehetőséget arra a lányának hogy balerina lehessen éjjel nappal és ebben boldog a lánya... semmi gond ezzel.
Szerintem!
A szoba szerintem SZÉP!
süti beállítások módosítása