Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egyszerűségében játékos

2010.04.13. 17:49 zaphodbb

Stílusos, egyszerű és játékos. Ez a három jelző tökéletesen jellemzi a STEK gyerekbútorait. Kézzel készül, különleges és holland, ez utóbbitól már eleve szerkesztőségileg kedvenc lesz belőle, hiszen elfogódottságunkat az északi design iránt le sem tagadhatnánk, ha akarnánk se. 

Tulajdonképpen semmi különös nincs ezekben a darabokban, csak a kissé bumfordi formáikkal és lefelé szélesedő lábaikkal olyan helyesek és gyerekesek lesznek, hogy muszáj megvidámodni tőlük.

El tudnám képzelni ugyanezeket a bútorokat, ugyanígy, ugyanilyen színekben, csak felnőtt méretben, a hozzám hasonló, kissé gyermeteg lelkű szülők számára. Én bírnám, ha egyforma bútoraink lennének a nappaliban és a gyerekszobában, mindenkinek a maga méretéhez mérten. A fekete hintaszéket azonnal birtokba venném, hogy tenné Borcsa lányom, jó eséllyel ugyanezt, a rózsaszín kisszékkel, mi mással.

Forrás: STEK

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek asztal szék gyerekszoba dekor kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr641915953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása