Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - A természet ölelése

2010.05.04. 15:03 zaphodbb

Most nem a természet ölel át minket, mint egy jó kiránduláskor, hanem mi ölelnénk meg, - de nagyon - a természetet, azaz az alant látható fákat, gombákat, madarat és főleg - persze, természetesen és naná - azt a rendkívül szerencsétlen és béndzsa baglyot. Pont annyira nyomik, ahogy szeretjük és pont annyira természethűek, hogy most azonnal elvágyjak innen Pestről az erdőbe. Ölelésre fel, egy-kettő!

Forrás: Etsy.com - Optic

3 komment

Címkék: gyerek párna dekor etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr581974035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BCili · http://cili-milim.blogspot.com/ 2010.05.04. 16:14:04

ötletes a gomba és a fa, a baglyot meg már annyit láttam, hogy uncsi

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.05.04. 20:18:04

pont ezt a baglyot? hol? vagy csak hogy sok a bagoly. hja, hát most divatja van mindenféle gyerekcuccon meg az én fejemben is:)) ráadásul ez még nem is szép:)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.05.05. 13:49:13

De bízzatok, feleim, mert Zaphodbb huhogányos korszaka után kisvártatva eljő vala a patányos őzek ideje...
süti beállítások módosítása