Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Sokszínű fa

2010.05.10. 09:30 felhasznalo

Ha a gyerek már kinőtt abból a korból, hogy csak úgy egymásra pakolja az építőkockákat, aztán leborogassa a tornyot, és készen áll arra, hogy építsen valami komolyabbat, akkor ideje komolyabb készletre váltani. Mondjuk, én magam nem vagyok annyira oda az előre kész elemekből álló szetteknek - kivéve ezt, ez királyság -, mert jobb szeretem, ha a kölök igenis használja azt a túlfejlett fantáziáját, amit amúgy más, anyaidegborzoló tevékenységekben bírna kiélni magából. De ez a következő szett, amit a Pin Pon Etsy boltjában találtam, azért tetszik.

Mert ez hatalmas kastélyok építésére ugyan nem alkalmas - és ahhoz sem kell sok, hogy egymásra tegye a gyerek a 9 kockát -, ám gyors és stilizált hátteret adhat egy remek lovagos-királylányos-megmentős-sárkánylegyőzős játékhoz. Pl. bábokkal.

És hogy miért is sokszínű a fa? Kell ezt magyarázni? Elég, ha megnézitek a Pin Pon kínálatát. Fából ugye gyakorlatilag ezerféle játék készülhet, mondjuk, egy mosolygós tekekészlet is. Csak úgy a példa kedvéért.

Forrás: Pin Pon

1 komment

Címkék: játék gyerek gyerekszoba csecsebecse építő etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr931982827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kacagójancsi 2010.05.10. 14:48:21

Emberléptékű, aranymetszés, Hundertwasserhaus. és régi parasztházak, -használati tárgyak. Mint ahogy a régi játékoknak is van lelke.
süti beállítások módosítása