Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fénypuzzle

2010.05.19. 17:53 Cyr

Zseniális az ötlet, hiszen nem csupán lámpát, lenyűgöző dekorációt, hanem egyben kreatív játékot is kínál a taiwani Qis Design Stúdió. A színes fényforrások a legváltozatosabb módokon, mintegy puzzle-ként állíthatók össze. Újra és újra átalakíthatják csemetéink a LED  lámpácskákat, varázslatos színeket és alakzatokat varázsolhatnak belőlük a rajtuk lévő mágnesek segítségével.

A lámpa-dekor-puzzle még egy előnnyel bír, ha a kristályok illesztésével egyedire szabható világítás nem lenne elég: természetesen, mert mi más is lehetne, környezetbarát.

A  kristályformák strapabírásáról ugyan nem szól a fáma, ám véleményem szerint - ha csak a csemete nem kíván mindenáron  focizni vele -  egészen biztosan feltehető felügyelet nélkül a gyerekszoba egyik polcára. Egy 8 darabból álló alapkészlet ára meglehetősen borsos egyébként, virágnyelven ezt úgy mondják: "kizárólag igényeseknek". Khm.

Forrás: Qis Design

Szólj hozzá!

Címkék: éjjeli design kiegészítő gyerek fény lámpa gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr32015533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása