Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Harapjon rád a cápa!

2010.05.20. 09:28 felhasznalo

Kendra Phillips még maga is gyerek - legalábbis kis túlzással -, hiszen csupán 19 éves. Texasból, egész pontosan Sugar Landből származik, és jelenleg számítogépes-animációs tanulmányokat folytat a Ringling College of Art and Design iskolában. Ám van egy olyan érzésem, hogy bizony a formatervezés világában is megállná a helyét.

Kendra ugyanis időnként tervez is, és ha így tesz, abból igazán vicces darabok születnek. Például ez a cápa-hálózsák, a ChumBuddy, ami valójában kevéssé hálózsákszerű, inkább plüssállatnak tűnik - ahogy Kendra írja, a legölelnivalóbb cápa. Csak annyival több, hogy egy közepes termetű ember simán elfér benne.

Kamaszoknak szerintem ideális lenne - akár ajándéknak is -, mert vicces és meghökkentő, menne a vita a haverokkal, hogy ki aludhat benne egy hosszú éjszaka után. Na, akkor kire is harapjon az a cápa?

 

Forrás: Kendra Phillips Portfolio

3 komment

Címkék: design játék alvás praktikus ágy textil kamasz gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr742011533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

windermere · http://hitvedelem.blog.hu/ 2010.05.20. 15:01:28

De miért van ilyen béna farokuszonya? A cápának teljesen máshogy néz ki, ezt minden négyéves tudja. Ettől függetlenül jópofa ötlet.

R242 2010.05.20. 17:29:04

Óriási kék fülbemászó!!! :D Nem cápa! :D Én kérek elnézést! :D
süti beállítások módosítása