Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 36.

2010.05.31. 19:10 Cyr

Napok, hetek óta szakad az eső, időnként eláll, épp csak annyi időre, hogy feléledjen a remény - most már biztosan itt a nyár. A mai szeles-viharos nap után már tényleg langymeleg, tücsökciripelős nyári esték után kiáltok, harmatcseppes, fűben gázolós reggelekre, szitakötőtáncra, rekkenő melegtől rezgő, gyümölcsillatú bódulatra vágyom.

Vállalom a szúnyogokat is - egye fene, csípjetek, dögök, ha ez az ára, nesztek, itt vagyok -, a lomha kövér legyeket, a békakvartyogást is, az álomszagú déli órákat, a forróságot - csak ez a monszun szűnjön végre már...

Angela Donato indítékait ugyan nem ismerhetem, olajfestményei sem az idei latyakban-szélben-esőben  születtek, ám pontosan annak az illatát-zamatát vetette vászonra, amire ebben a pillanatban vágyok. Szívem szerint beborítanám képei hangulatával az egész lakást, nem csak a gyerekszobát.

 

Forrás: Angela Donato

1 komment

Címkék: kép gyerek művészet fal gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr442045380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

korcsolya 2010.05.31. 22:08:45

Hú, hát ez valami fantasztikus! Gyönyörűek! Teljesen beleszerettem ebbe a világba...
süti beállítások módosítása