Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Origami lámpabúra

2010.06.02. 14:25 felhasznalo

Hajtogatni jó, és hajtogatni mindenki tud. Az is, aki azt gondolja, nem is. De. Lehet, hogy kell hozzá némi gyakorlás, de menni fog. Mondjuk, mire valaki meghajtogatja a lent látható lámpabúrához szükséges darvakat, addigra tutira komoly rutinra tesz szert. Legalábbis daru-ügyileg.

Mert ezt a szépséget - amely eredetileg a holland Tas-ka kollekciójában volt látható, onnan az ihlet - bizony házilag készítették. Ingrid az eredeti lámpabúrát kicsit tovább is fejlesztette, hiszen mindenféle színes, mintás papírokat használt a hajtogatáshoz, aztán a darvakat egy kész lámpabúrára ragasztgatta ragasztópisztollyal. Ami nem lehetett kis meló, tekintve, hogy 350 daru került rá.

A végeredmény szerintem messze túlszárnyalja a Tas-ka lámpáját. Csodaszép, egyedi, és milyen hangulatos, mikor felkapcsolják a villanyt!

Forrás: Ing-things Blog

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fény lámpa kreativ idea gyerekszoba sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr262049317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása