Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Karbonszálas mózes

2010.06.09. 14:14 felhasznalo

Na jó, nem is karbonszálas, hanem karbonszalagos ez a csodaszép, modern vonalú mózeskosár. De csak kívül készült ebből a high-tech anyagból, s egyúttal a modern technológiát is egyesíti a kézművességgel, hiszen finoman megmunkált bőrszíjakkal van az egész kosár egybefogatva.

Belül finom, puha textilborítás öleli körül a család kicsi kincsét, így a kosár egyszerre áraszt puhaságot, robosztusságot és könnyedséget. Hiszen az egész csak három kiló, igaz, gyereket sem lehet beletenni hathónaposnál idősebbet. Luc Swen - vagyis Julien Bernard - a 2010-es milánói SaloneSatellite-en mutatta be.

Innen vajon egyenes út vezet a karbonszálas, többszázezres bringák és több tízmilliós autók imádatáig?

Forrás: Luc Swen

Szólj hozzá!

Címkék: design baba úton hordozó csecsebecse mózeskosár

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr272067412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása