Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hello Kitty átértelmezve

2010.06.14. 09:37 zaphodbb

Ritkán olvashatunk egy mondatban Hello Kitty-ről, Darth Vaderről és még a Star Trekről is. Ez a különleges pillanat most elérkezett, mivel egy illusztrátor, név szerint Joseph Senior fejéből kipattant az ötlet, amit meg is valósított hirtelen és beöltöztette Hello Kitty-t Star Wars karaktereknek.

És ha ez még nem lenne elég szórakoztató és geek - mint ahogy az -, még a Star Trek jelmezek, különféle szuperhírók és horrorfilm figurák is terítékre, jobban mondva Kitty-re kerültek. Legkedvencebb a láncfűrészes pszichopata Hello Kitty természetesen, nem is lehet más.

A linket köszi tapirnak, akit lassan hivatalosan is kinevezhetnénk személyi linkszállítónak.:)

Forrás: Geekologie

Szólj hozzá!

Címkék: játék művészet kreativ abszurdisztán dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr682073260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása