Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kitúrhatatlan étel

2010.07.15. 10:52 zaphodbb

Vannak helyzetek, amikor a gyereket úgy kell etetni, hogy fél kézzel fogjuk az ölünkben, míg a másik fél kezünkkel bűvészkedünk a kanállal, tálkával. Kitúródik az étel, ha letesszük a kanalat az kicsúszik a tálból és különben is, az egész tálka elmászkál, ahogy próbáljuk kihalászni azt a babakaját belőle félkezes bénázással.

És akkor azokról a helyzetekről még nem is szóltam, mikor a gyerkőc egymaga próbálkozik már az evészettel és megy mindenhova az étel csak a kanálba nem. Ezzel a tálka designnal megoldódnak ezek a kardinális kérdések, olyan a belseje, hogy kitúrhatatlan az étel belőle és a kanál sem fordulhat ki, arról nem is beszélve, hogy nem csúszik sehova sem maga a tál sem. Persze tapadós tányért már láttunk, de ez a kiképzés, hogy nem lehet egykönnyen kituszmákolni belőle az ennivalót, nagyon tetszik, kellett volna a lányok babakorában.

Forrás: Baby Dipper

1 komment

Címkék: design baba étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr892152095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pottyosgaloca 2010.07.21. 19:47:34

hehe,felíroma "ha egyszer majd gyerekem lesz"-bevásárlólistámra :D
süti beállítások módosítása