Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sok sörnek lámpabúra a vége

2010.07.20. 10:48 zaphodbb

Újrahasznosítós napjaimat élem, úgyhogy megint egy hulladékból épített berendezési tárgyat mutatok. Kamaszkoromban - mint olyan sokan mások is - gyűjtöttem a sörösdobozokról a kis pucukákat, amiket aztán feltűztem a táskámra biztosítótűvel halomra, anyukám nagy örömére.

Most azonban találtam egy jobb felhasználási módot ezeknek a kis füleknek a hasznosítására, persze inkább nagy kamaszoknak ajánlva, akik már ilyen nyitós üdítőket - haha, persze - isznak. Az alant látható lámpabúrát a tervezője, Mauricio Affonso ugyanis csupa ilyen pöcökéből rakta össze és szerintem állati jól fest, így ahogy van. Bármelyik lázadó kamasz szobájában méltó helye lenne.

Forrás: Mauricio Affonso

Szólj hozzá!

Címkék: fény lámpa kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr122157445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása