Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

LEGO körút a világ körül

2010.07.22. 10:32 zaphodbb

Nyár van nyár, röpke lepke száll magasba... mi meg még mindig itt ülünk a munkahelyen és csendben olvadunk elfele. Napjában többször elnyafogom magam, hogy most-aztán-már-azonnal-de-rögtön nyaralni akarok és hisztizek egy kört, hogy mikor utazhatok már el. Eljön annak is az ideje persze, csak nehéz kivárni.

Ezért is jutott eszembe, hogy képzeletben elutazom veletek egy London-Párizs-New York körútra, egyrészt mert London a szívem csücske, másrészt mert nem kerül semmibe, hiszen ezek a városok LEGO-ból vannak. Így aztán képzeletben fizethetünk LEGO pénzzel - azaz LEGO kockákkal -, abból meg annyi van otthon, mint égen a csillag, így nem jelenthet problémát beülni az Eiffel torony lábánál egy kávéra vagy épp a Time Square-en inni egy jó hideg cidert, esetleg New Yorkban hot-dogozni. Így azért egy ilyen LEGO-s világjárás fejben egész pihentető, ugye?

Forrás: Sean Kenney

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr752167989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása