Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Marc Jacobs az iskolában

2010.09.07. 09:36 felhasznalo

A híres tervező nem maga ült be az iskolapadba, csak úgy gondolta, elengedhetetlenül fontos, hogy a gyerekek táskájába, iskolapadjára is odacsempéssze magát, végül is már nemcsak felnőttekkel, de a fiatalabb korosztállyal is foglalkozik. Nehéz lehet a világválság túlélése még neki is, bár állítólag most vásárolta meg New York West Village-ben a régi könyvesboltot, a Biography Bookstore-t, amelyet a pletykák szerint BookMarc néven továbbra is könyvesboltként szeretne majd üzemeltetni - innen származik a jól értesültek szerint a kollekció neve is.

Persze, nyilván okos dolog az is, ha előre gondolkozik, és kineveli a maga későbbi rajongói táborát is. Már ha sikerül. Már ha van olyan szülő, aki ezekre a cuccokra pénzt áldoz, pontosabban egy vagyont, mert ebből a kollekcióból nyilván nem kétezer forint a színesceruza készlet.

És persze, az is szükséges a sikerhez, hogy a kölkök csípjék ezeket a cuccokat - még nem teszteltem le a gyereken, de istenbizony gép elé ültetem a nemes cél érdekében. De ha tetszik is neki, előre megmondom, tőlem Marc Jacobs-os tolltartót nem kap.

Forrás: Marc Jacobs

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek iskola íróasztal

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr422272241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása