Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mire jó még a kazetta?

2010.09.27. 08:05 felhasznalo

Most, a költözéskor előkerült vagy három hatalmas doboznyi magnókazettám az immár egyre távolabbi kamaszkoromból, tele hihetetlen értékes felvételekkel. Amiket lehet, hogy már megevett az idő, de legalábbis a régi lakás penészének vasfoga.

Kidobni sajnálnám őket, hihetetlen mennyiségű melóm volt ennyi kazetta begyűjtésében, így aztán külön örültem, mikor megláttam a következő két lámpát. Mert ezzel az ötlettel megmenthetem őket a végleges enyészettől, ha minden kötél szakad és a felvételek már nem menthetők meg, és talán még a gyerek is örülni fog az anyai örökségnek. Majd meglátjuk. Mindenesetre az OOO My Design és a Transparent House kazetta-lámpái is tetszenek, és ezzel szerintem a kamaszok is így lennének.

Forrás: OOO My Design és Transparent House

1 komment

Címkék: éjjeli kiegészítő fény lámpa kreativ kamasz gyerekszoba sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr732324335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rakpartiróka 2010.09.27. 13:34:53

Valamint eszméletlenül jól ég :)))
süti beállítások módosítása