Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Jön a repülőőőőő...

2010.09.29. 11:50 Cyr

Aligha létezik olyan szülő, aki ne küzdött volna reményvesztetten a gyógyszerbeadással, vagy éppen az etetéssel. Nálunk a következő a kisebbek számára is már jól bevált menetrend: ebadtája vigyorogva nagyra tát, majd amint a kanál a szájához ér, azonnal zár. Menthetetlenül. Minimum hetvennyolc foggal, cérnavékonyra.

A fülébe mégsem tárazhatom a gyógyírt, bármennyire is szeretném, sem a főzeléket, levest is igazán csak egyszer öntöttem a Kicsinagy fejére, becsszó, de hát mit tegyek, ha  neki akkor épp TÉNYLEG megígértem. Marad tehát először a szelíd rábeszélés...

... a hosszas könyörgés...

... a ravasz figyelemelterelés...

... a megalázó dühöngés...

... a Mikulás, a Húsvéti Nyúl és a Jézuska bevonása - nyaranta mondjuk ezt már én is szánalmasnak érzem, bár idén már módfelett nagy volt a kísértés, hogy a Tűzijátékot is hozzájuk soroljam,

és végül a reményvesztett, mindenféle nevelési elveket sutba dobó ígérgetés, majd újra a könyörgés.

A kör bezárult, ha csak a kölök nem könyörül, a lemez végteleníthető. Az enyémek szerencsére érzékeny lelket örököltek tőlem, - piha, mondaná Felhasznalo, ha itt lenne - fél óránál tovább még soha nem hagytak szenvedni, ennyi idő alatt egyikünk egészen biztosan feladta a küzdelmet. De mert az idő pénz, a türelem pedig fogytán, hatékony eszközként talán bevethetőek a teaügyben már segédkezet nyújtó Donkey Products járművekkel és állatokkal szerelt kanalai. Hogy ne csak a levegőbe berregjen az ember, mondván: "Itt jön a repülőőőőő..."

Forrás: Donkey Creative Lab

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek étkezés gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr762331922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása