Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Különbségek

2010.10.20. 19:49 szuperapu

A világhálón fellelhető játékok közül a gyerekek épülését szerintem leginkább a művészi igénnyel megalkotott, történetmesélős különbségkereső játékok szolgálják. Nem nehéz belátni, hogy ezek több fronton is finoman barázdálják az arra érdemes agytekervényeket. Mert nem csak a megfigyelőképességet fejlesztik, de szépérzéket és a fantáziát is. A Search of Wond La ezeknek a játékoknak az egyik ékköve.

És ezen a kiemelkedő minőségen nincs mit csodálkozni, hiszen az alkotó Tony DiTerlizzi, a mind a kritika mind a gyermekközönség által körülrajongott könyvillusztrátor. Akinek egyik leghíresebb és legsikerültebb munkája az azóta a filmvásznon is sikerre vitt Spiderwick Krónikák. De a több mint tízéves illusztrátori munkáját olyan fantasy alapvetésekkel vezette fel, mint a Dungeons & Dragons játék vagy a Magic the Gathering kártyajáték.

A két különbségkereső játék a legújabb projektjének a része, ami természetesen egy gyerekkönyv köré van felépítve, és amit a feleségével közösen alkottak. A képek csodálatosak aprólékosan kidolgozottak, a képenkénti öt különbség könnyen megtalálható. Bár néha annyira szem előtt vannak, hogy nem vesszük észre. Még szerencse hogy ilyenkor szoftveres segítséget is igénybe vehet a porontyunk, már ha nem ülünk mellette, hogy együtt szőjük az idegen bolygón övéit kereső kislány kalandjait.

Forrás: wondla.com

Szólj hozzá!

Címkék: játék internet gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr862382912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása