Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bajuszkommandó

2010.10.21. 19:17 Cyr

Nincs még egy hónapja sem, hogy szemügyre vettük a német jäll & tofta átalakítható bölcsőágyát. Akkor ugyan nem említettem, de a fent említett társaság bútoroknál apróbb dolgokban is utazik, nem rest mobil-forgókkal sem dekorálni. A vicces, chaplin kalapos bajuszkommandó egy babaágy fölött mondjuk minimum elgondolkodtató, kétségeimet még az sem hajlandó száműzni, hogy újrahasznos kartonból gyártódott az istenadta.

Persze nyilván ez csak felnőtt-agy-rém, a csemetének oly mindegy, hogy mi pörög - pörögjön. Ha úgy adódik, akár bajusz is lehet a forgás alanya és tárgya. Megjegyzem, ha már ezen szőrözünk, én inkább a szakállra szavazok, amennyiben módomban áll.

Forrás: jäll & tofta

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő baba ágy gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr662388352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása