Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Testközeli emlékek

2010.11.03. 11:56 szuperapu

Minden szülő szeret tárgyi emlékeket gyűjtögetni a gyermeke minden életszakaszából. És most nem a fotókra gondolok. Eltesszük az első cipőt, egy cumit, a rajzaikat, egy tincset az első hajvágásból, és persze a tejfogakat. Ez utóbbi, biológiai eredetű emléktárgyak nekem mindig is kicsit bizarrnak tűntek, arról nem is beszélve, hogy tapasztalataim szerint a fiókokban, dobozokban hánykolódást sem viselik valami jól.

A Van Der Glas ausztrál design stúdió felhasználási javaslatától sem lesznek ezek kevésbé szokatlan relikviák, sőt! Így viszont nap, mint nap testközelben tudhatjuk, és könnyebben felidézhetjük a régmúlt időket, párás szemmel gondolva a távol lévő porontyunkra. Arról nem is beszélve, hogy szerintem jól is mutatnak ezek az ékszerek. Nincsenek túlcizellálva, de így a rusztikus, már-már darabos megjelenése a nemesfém befoglaló formáknak nem tereli el a figyelmet a lényegről.

De arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen konzerváló eljárást használnak, mert ezek az alapanyagok meglehetősen törékenyek…

Forrás: Van Der Glas

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek szülő anya apa abszurdisztán csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr762418851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása