Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Az én helyem

2010.11.16. 08:19 zaphodbb

Liya Mairson 3-6 éves korú gyereknek tervezte ezt a számtalan módon variálható játékteret, a My Space-t, amit kifejezetten kislakásokba ajánl, ahol a helykihasználás az utolsó miliméterig szempont. A 3-6 éves korig behatárolással mondjuk erősen ellenkeznék, szerintem egy ilyennel az én tizenéves unokaöcsém is boldogan eljátszana, akár órákig is. 

A legjobb az egészben azon kívül, hogy ház-bunker-kiskonyha és még mi minden - tulajdonképpen csak a fantázia szab határt - lehet belőle, hogy összehajtható laposra és berakható az ágy alá, vagy ajtó mögé, vagy a szekrény és fal közé, mindegy, kis helyen is elfér. Lakótelepi szemem felcsillant ettől erősen.

Forrás: Liya Mairson

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek konyha praktikus kreativ idea játszóház gyerekszoba babaház dekor kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr572448645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása