Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Havi bagolyadag

2010.11.23. 16:37 zaphodbb

Részemről megtaláltam saját magamnak a tökéletes karácsonyi ajándékot, ami nemcsak nekem, de az Olvasóinknak is jól jöhet, már ha van a környezetükben hozzám hasonló bagoly-fanatikus. Minden hónapra jutna ezzel a letölthető, kinyomtatható naptárral egy újabb, gyönyörűséges, művészi bagoly, amit mondjuk én A/3-as méretben nyomtatnék ki minimum és akasztanám a nappali falára, ezzel viharos sikereket érve el gyermekeimnél. 

A My Owl Barn szerkesztője találta ki ezt a pompás naptárt, ötletéhez a blogján bemutatott művészek lelkesen csatlakoztak és rajzoltak, festettek, hogy nekünk le lehessen tölteni minden hónaphoz más és más baglyot. Mindezt az Olvasói kedvéért, köszönetképpen, hogy ennyien figyelemmel követik az írásait. Én köszönöm, letöltöm, és karácsonyra a fa alá teszem magamnak.

Forrás: My Owl Barn

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek ünnep ajándék művészet fal idea gyerekszoba hellókarácsony dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr942467114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása