Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Porsche-t a gyereknek is!

2010.12.22. 12:14 szuperapu

Hát, nem voltam az a tipikus autórajongó kisgyerek, de az az igazság hogy a szüleim sem kergettek az asztal körül, ha nem vágtam a híres nyugati autógyárak legújabb típusainak jellemzőit. Persze, azzal sincs baj, ha vannak olyan családok, ahol meg igen. Vagy épp a megszokás kedvéért, a gyerek játékautóit is a Porsche gyárból veszik.

Mert nem mindegy. Mert ezek a lábbal hajtós kis műanyag csodák nem ám fröccsöntött kínai tömegtermékek: Made in Germany! Exkluzív design, alacsony zajszintű gumik, ergonomikus süllyesztett ülés. Mondjuk, a Porsche Design Studio belefeccölhetett volna legalább annyi plusz munkát, hogy a 911 Speedster Pure és a Carrera ne csak a színében különbözzön.

A Porsche 356 elektromos kisautó kialakítása viszont szinte hűen követi az eredeti nagytestvér formáját. Ráadásul a maga nemében ez is csúcskategóriás. Hipertartós műanyag kaszni, digitális sebességváltó előre-és hátramenettel, a végsebessége pedig 4 km/óra! A fogyasztásáról nincs infó, de nem hiszem, hogy a törzsfogyasztók az áramszámlán aggódnának.

És a kis fanatikusonak nem kell a kedvenc márkájukat így télvíz idején sem nélkülözniük, mert van a kínálatban hóval kompatibilis közlekedési eszköz is. Az ultrakönnyű és egyébként is a gyorsaság - mi más - jegyében tervezett szánkó igazán exkluzív megjelenésű, és skeletonként is használható. Ráadásul tetszetős fekete táskában forgalmazzák, a stílusos és praktikus szállítás érdekében.

Forrás: Porsche Design

Szólj hozzá!

Címkék: design játék sport gyerek luxus úton jármű szánkó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr532530839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása