Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Babaház a javából

2010.12.23. 19:30 Cyr

Ti nem álmodoztatok arról gyerekkorotokban, hogy egyszer, majd, ha nagyok lesztek, ilyesforma házban fogtok élni? Nyilván egy erdő közepén, patak mellett, ahol akkor és úgy váltakoznak az évszakok, ahogy nekünk tetszik. A kacsalábról persze az ember lemond bölcsen már úgy hét-nyolc évesen - néhány kör az óriáskeréken addigra megteszi a hatását -, de a mesebeli manóbirodalom bűbájos csodaházaira sokkal tovább tudunk vágyakozni.

Ilyen ez a  hatalmas, rétegelt nyírfából készült, tündéri Waldorf-babaház is, amely  bumfordi, mégis finom formáival azonnal belopta magát a szívembe.  Pöpec, bőrszíjjal záródó ajtók, hívogató kerekded ablakok, íves erkélyek: bármelyik gyerek örömmel ellakna benne. Bár lenne kicsikét még ennél is nagyobb, hogy magam is beleférjek.

Forrás: Etsy.com - TwigStudioKids

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek gyerekszoba babaház etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr282535237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása