Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hátiasztal

2011.01.26. 16:15 felhasznalo

Hogy nagyobb gyerek esetében utazáskor - tegyük azt gyalog vagy kerekeken - érdemes bekészíteni valami rajzszerszámot, szinte minden szülő vágja. A gond csak az, hogy általában ez egy füzettel valósítható meg, meg persze az írószerszámokkal. A füzetekbe viszont kemény, egyenletes felület híján nehéz dolgozni.

De erre két fiatal tervezőtanonc, François Verez és Ane Eguiguren majdnem tökéletes megoldást talált. A dán INDEX: Design Challenge pályázatra beküldött, majd díjat nyerő alkotásuk a Teddy Bag ugyanis nemcsak a rajzeszközök cipelésére alkalmas, hanem arra is, hogy egy laza mozdulattal bárhol, bármikor kisasztallá alakítsuk. Remek ötlet!

De tényleg csak majdnem tökéletes. Sajnos. A táska anyaga vastag karton, ami abból a szempontból valóban jó választás volt, hogy könnyű, így a gyerek hátát kímélő, jó felületet ad az alkotáshoz és nem utolsósorban még környezetbarát is, hiszen újrahasznosítható. A gond vele csak az, hogy bármennyire is strapabíró legyen, elég neki egy kisebb nyári zápor, és vége. Azért elfogadnám.

Forrás: INDEX: Design Challenge

1 komment

Címkék: design játék táska gyerek művészet kreativ úton öko recycle íróasztal

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr832613510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.01.26. 19:28:35

Én tudom a megoldást. A gyereken is kapucni van, a táskára is kéne :)
süti beállítások módosítása