Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gurigafej

2011.02.10. 16:20 zaphodbb

A lányaimnak a vécépapír guriga jelenleg az egyik kedvenc játék. Ez persze azt jelenti, hogy mindenfelé a lakásban gurigák gurungásznak, ha megpróbálom ritkítani őket, akkor pedig jön a nyaff, hogy de pont az, amit ki készülök dobni, a legfontosabb és legjobb guriga a világon. Mindenfélét kézműveskednek velük, úgyhogy némi értelme van azért a dolognak, így gyűjtjük és kerülgetjük szorgalmasan a gurigákat halomra.

Persze szó sincs olyan szintű kézműveskedésről, mint Junior Fritz Jacquet esetében, aki hihetetlen arckifejezéseket tud kihozni egy szimpla gurigából. Szobrok ezek a fejek már, képzőművészeti alkotások, amiket irigykedve nézek és bámulok csak.

 

Forrás: Junior Fritz Jaquet

Szólj hozzá!

Címkék: művészet kreativ recycle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr652649775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása