Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egyszerűen bagoly

2011.02.22. 19:30 szuperapu

Andreas Engesvik norvég designer munkái úgy általában nem éppen a kiskorúakat célozzák meg. Úgy is mondhatnánk, hogy az ipari formatervezést szó szerint értelmezi. A projektjei, bútorai és lámpái leginkább az indusztriális jelzővel jellemezhetőek, ezért meglepő, hogy a prágai Designblok-ra a StokkeAustad-dal együttműködve, a profiljától minden ízében elütő tárggyal jelentkezett.

Az alábbi baglyok anyaga és formája ugyanis egyaránt a természetest jeleníti meg, funkcióját tekintve pedig egyáltalán nem behatárolt, mondhatni pusztán díszítő jelleggel bír. Remélhetőleg ez a kis kirándulás nemcsak egyszeri alkalom lesz, vagy nemcsak a kontrasztteremtés fogja motiválni a loftba illő enteriőröket fellazítandó. Mert az igazat megvallva nekem Engesvik portfóliójából ez a legegyedibb, legtetszetősebb darab. És nemcsak azért, mert ezeket a baglyokat egy gyerekszobában is el tudom képzelni.

Forrás: Andreas Engesvik

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr492679084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása