Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Cserélhető memória

2011.03.02. 19:34 szuperapu

A különböző memória-játékok nagy népszerűségnek örvendenek mifelénk, ami részben annak is köszönhető, hogy ez az a játékfajta, amiben úgy tudnak legyőzni a csajok, hogy nem hagyom őket nyerni - sőt, láthatóan nagy energiákat fordítok a nyerésre -, és mégis ők viszik el rendszeresen a pálmát. Van is jó pár, főleg papír alapú készlet, de egyik sem egy iparművészeti remekmű. Semmilyen tekintetben.

Nem úgy a KID O játékai. Legalábbis ötlet szintjén. Bár a cserélhető lapokon az egyes elemek pozíciója fix, mégis sok a variáció, főleg, ha belekalkuláljuk a kreatív szülőket, akik maguk is játszva legyárthatnak pótlapokat a játékhoz. A 4x4-es kiadás kisebbeknek ajánlott, az igazi kihívást a 36 mezős jelenti, amit tovább nehezítenek az olyan vizuális kihívások, mint a kétszínű korongok, vagy az állati textúrák.

Forrás: 16 36

Szólj hozzá!

Címkék: design játék idea társasjáték csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr422703173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása