Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Szörnyek évada

2011.03.03. 20:01 szuperapu

Kis családunk egy ideje a barátságos szörnyek bűvkörében él, köszönhetően talán annak, hogy a Cartoon Network újra műsorára tűzte a Forsters ház lakóinak mindennapjait feldolgozó sorozatát. De persze az is kellett a mánia kiteljesedéséhez, hogy jómagam is gyártsam a fantázialényeket, meg az is, hogy ilyen inspirációk érjenek minket az internet csodálatos világából, mint ezek a kötött jószágok. Színesek, visszafogottan cukik, és mind egy-egy ölelni való egyéniség.

Forrás: Etsy.com - Danger Crafts

2 komment

Címkék: játék gyerek baba textil csecsebecse etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr452703169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbiska · http://borokazselyke.blogspot.com/ 2011.03.04. 10:26:29

Ezek nem szörnyek. Elmondom, mi van velük.
Ezek annyira édesek, hogy a külvilág felé vicsorogniuk kell, mert félnek, hogy különben a gonosz külvilág a földbe döngöli őket!!!!
süti beállítások módosítása