Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A fagyi visszanyal

2011.03.07. 19:26 Cyr

Tudja fene, mazochizmus vagy mi: bevallom, élvezettel tudok borzongani egy-egy igazán remekbe szabott giccsdarab felett. Most sincs ez másképp, hátamon kúszik a jeges  vigyorral egy jókora libabőr - hogy a képzavar teljes legyen -, fagyit nyalogatva. Ennek a műanyag tölcséres lámpacsodának az értelmi szerzőjét innen csókoltatom - különben pedig nem lennék a pszichológusa helyében.

Ellenben joggal érezhetném azt, ha évek múltán a Vadak tiniként ilyennel állítanának haza, hogy valami igen nagy baklövést követtem el az esztétikai nevelés terén. Ki tudja? Inkább befogom, még megkaphatom...

Forrás: Fredflare

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő fény lámpa abszurdisztán gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr892718371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása