Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Organizált homokvárak

2011.03.11. 16:23 Cyr

Az ottfelejtős homokozójátékok szerintem minden szülő számára ismerősek, őszinte leszek: nekem már herótom van tőlük. Az ember (lánya) megveszi a szettet rügyfakadáskor - majd a következőt és utána a harmadikat néhány hónapon belül -, mire pedig vége a homokozó- és strandszezonnak, árva lukas vödör és lapát nélkül marad ismét a kölök, a következő tavaszig.

A homokozóban hagyott holmik egy része persze biztos nem bomlik le, sokkal inkább gazdát cserél, ám előbb-utóbb az új tulajdonosnál is ugyanarra a sorsra jut. A Zoe b Organic bio alapanyagú, környezetbarát, rövid időn belül lebomló játékai az évtizedeken át való talajban heverést hivatottak kivédeni - és persze az sem utolsó szempont, hogy kivételesen nem a távol-keleti ipart támogatják. Azért azt merem remélni, hogy a lebomlással megvárják a nyár végét...

 

 

Forrás: Zoë b Organic

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek öko

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr132730765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása