Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kazettát a fenék alá!

2011.03.28. 20:03 zaphodbb

A korombeliek - ez de rosszul hangzik - még emlékeznek a kazettákra: megboldogult házibulikra, ahol cserélgettük őket, a másolásokra, kitört fülekre, gondosan felragasztott címkékre.Mindez már lassan a feledés homályába vész, lejátszani sem tudnánk őket mivel, így az alant látható szék ezen pusztulásra ítéltetett kazetták újjászületésének is felfogható. Avagy funkciójuk újragondolásának.

Ülni rajta nem tudom mennyire lenne kényelmes, meghallgatni a rajtuk lévő hanganyagot pedig végképp halálra ítélt ötlet, de látványnak azért nem utolsó, dísze lehetne egy retro hangulatú kamasz szobának.

Forrás: Ooo my design

Szólj hozzá!

Címkék: retro design kreativ kamasz sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr562779888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása