Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lufiból váza

2011.03.28. 08:15 felhasznalo

Igazán egyszerű kis DIY ötletre bukkantam, ám annál jópofább: a legkisebb tavaszi virágok számára készíthetünk olyan vázát, ami megakadályozza, hogy az aprócska virágokat belepottyanjanak a vízbe. Nem kell hozzá más, mint egy pohár és egy erősebb gumiból készült, közepes méretű lufi.

A lufi végét vágjuk le, majd a lufit húzzuk rá a pohárra. Miután sikeresen rátornáztuk, a lufi szájának maradékát ízlés szerint befelé fordíthatjuk - de hagyhatjuk úgy is, ahogy van, mindkét esetben megtámasztja a hóvirágokat, jácintokat.

Szerintem a gyerekek is szívesen segítenek a lufihúzogatásban, ha mi nem boldogulunk. Jó móka szombat délelőttre, úgyis bújnak a virágok!

Forrás: Family Chic

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek szülő kreativ tárolás idea sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr452769411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása