Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Blogzsemle 06.

2011.04.10. 10:35 felhasznalo

Ismét itt az ideje, hogy elétek tálaljuk a hétvégenként járó blogzsemlét, a bloggerhaverok eheti terméséből. A haveri kör mostantól kibővül a KedvencOtthon bloggal, amit minden lakberendezés fanatikusnak teljes szívvel ajánlunk. Ám haladjunk csak szépen sorban.

Jóbarátunk, KentaurBen nemcsak a remek Ágy-Asztal-TV blogot viszi - többek között -, de most tervezésre is adta a fejét. Kezei közül olyan párnák kerültek ki, amiket én is szívesen látnék itthon a kanapén, sőt, a gyerek szobájában is. Ami azt illeti, neki is tetszenek, nemcsak nekem.

Bővebben az Ágy-Asztal-Tv blogon


A káröröm nem szép dolog, mégis időnként mindannyiunkban ott mocorog. De hogy csokoládét lehet erre az emócióra építve hirdetni, az sosem jutott volna eszembe. Bezzeg másnak! És főleg gyerekekkel - akikre, mi tagadás, még sokkal inkább jellemző viselkedés ez. Aztán, amennyire lehet, kineveljük belőlük.

Bővebben a DesignPumpán


A hosszú, szürke tél után épp itt az ideje, hogy végigmazsolázzuk a Kedvenc Otthon színfürdőjét. Épp most készülök valami pihenősarkot létrehozni az erkélyen - azt hiszem, jól jönnek majd ezek az inspiráló képek ehhez a projekthez.

Bővebben a Kedvenc Otthonon


A szuperhősök még kamaszkorban sem számítanak cikinek - ha megfelelő formában tálalják. Például egy szuperhős-tipós plakát tutira kiemelt helyet kaphat a szobájában.

Bővebben a Lisztesládán


Ismét egy különleges fotósorozatot találtam Manzárdék kávézójában: Judy Gelles képekbe tudta önteni modelljei vágyait, félelmeit és életét. Arctalan, mégis nagyon személyes fotók ezek, érdemes végigböngészni.

Bővebben a Manzárd Cafén


Melyik gyerek ne lenne oda a cuki cicákért? Nem véletlen, hogy sok szülő mindenféle kiscicákkal nyomja tele a kölök szobáját - ám általában brutál habosbabos formában. Pedig vannak olyan állatokról készült sorozatok, amelyek nemcsak cukik, de viccesek és habosbabostalanok. Mint például a jógázó kiscicák. Meg kiskutyák.

Bővebben a Mindennapi Betevőn


A folklórból meríteni egyre több ruhatervezőnek jut eszébe. De eddig azt hiszem, az a legsikerültebb megoldás, amit az Otthon, édesen láttam. Szerencsére, nemcsak felnőtteknek láttam itt hordanivalót, de babáknak is. Öltöztetnéd a gyereket matyóba?

Bővebben az Otthon, édesen


Szeretem, ha egy felnőttből időnként kitör a gyerek. Carl Kleiner szerintem pont ilyen ember - legalábbis az általa készített fotókból nekem ez jön le. Nagyon letisztultak, nagyon egyszerűnek tűnnek, és roppant átgondoltak, de mindben ott egy kis geg, egy kis játékosság. 

Bővebben a Stilblogon


Hogy a gyerek rágja a tollát - sokszor a felnőtt is -, azt hiszem, mindenkinek ismerős probléma. Vagyis abban az esetben kicsit sem az, ha olyan tollal teszi, mint Dave Hakkens írószerszámai. Más kérdés, hogy szerintem az iskolákban nem nagyon fogják bevezetni a tollbamondás utáni fogmosást...

Bővebben az Urbansnobon

Ha már kiolvastátok magatokat, akkor irány ki a lakásból! Nézzetek rügyező fákat, szívjatok be sok-sok tavaszillatot!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: design kép kiegészítő internet művészet bemutató étkezés textil dekor csecsebecse blogzsemle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr232813630

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szitakötő 2010-1 2011.04.10. 21:52:00

Szitakötő folyóirat lapozható változata

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása