Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játékokból szobrok

2011.04.11. 16:26 zaphodbb

Robert Bradford valami hasonlót érezhetett, mikor belekezdett projektjébe, amit én minden hétvégén takarítás közben: ennyi játék márpedig a világon nincs, és vagy kivágom minimum a felét rendrakás címén a kukába, vagy újrahasznosítom őket. Robert ez utóbbira juthatott, mivel gyerekei játékaiból kezdte el építeni első szobrát.

Mostanra persze már nem csak saját kölkincéi játékkészletét dézsmálja, hogy ezeket a szobrokat létrehozza, hanem minden újrahasznosítható szép, színes kis bizgentyűt felhasznál, mint kis műanyagdarabok, szárítócsipeszek, gombok, akármik, amik szerinte jól mutatnak a szobron.

Bár én annyira nem örülnék, ha a varrós dobozomból egyszer csak eltűnnének a gombok, a szárítómról pedig a csipeszek, úgyhogy Bradford feleségét nem irigylem, azért a szobrokat megcsodáltam.

Forrás: Robert Bradford

Szólj hozzá!

Címkék: játék művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr222814304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása