Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pegazus vagy hintaló?

2011.04.13. 19:57 Cyr

A kérdés jelen esetben nem irodalmi, minek következtében a válasz kizárólag nézőpont, illetve ráirányuló mozdulat függvénye. A Wishbone újabb fejlesztéssel rukkolt elő a hosszú tél utáni szobafogságból kitörni készülő aprónépnek - no és a mindenre vevő szülőknek. Ha akarom, hintaló odabentre - avagy szemes hintamoci -, ha akarom, egy laza mozdulattal négy keréken guruló utcai jószággá válik a Flip névre hallgató csoda ül- és járgány.

Wishbone-ékat egyébként nem csak emiatt az ötlet miatt illik, sőt kell szeretni minden valamire való környezettudatos szülőnek: az alant látható négykerekűek után érdemes oldalukon átböngészi a limitált kiadással bíró, kezdő játszótéri zsiványoknak dizájnolt három- és kétkerekű pöpecjárgányaikat is. Meg sem merem mutatni a Vadaknak - kertek alatt oson már a Húsvéti Nyúl...

Forrás: Wishbone Design

Szólj hozzá!

Címkék: játék praktikus bicikli játszótér öko hintaló

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr222822742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása