Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Száguldó idő

2011.04.26. 16:07 szuperapu

Sosem volt karórám. Valahogy az óra viselését mindig a szabadságom korlátozásaként éltem meg. Egyéni szocprobléma, mondhatnánk, viszont nem egyedi. Sőt, Dmitriy Khristenko odáig jutott a gondolatmenetben, hogy egyenesen inverzbe fordítva szimbólumot, a szabadság jelképeivé, motorbicikli makettekké alakította át a régi karórákat.

Méghozzá művészi igényességgel, és olyan részlétességgel hogy bármelyik motorkerékpár rajongó, mitöbb, bármelyik motorkerékpár tervező megnyalná utána a tíz ujját. Van chopper, trike, quad és moped. Ránézésre gurítani nem lehet, de nem is az a kategória, amit a gyerkőc kezébe adna az ember. Így viszont a koszorús költőnk sorait elferdítve elmondhatjuk, hogy: Bár állni látszik a motor, az idő halad…

Forrás: Dmitriy Khristenko

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek apa művészet gép kreativ jármű üzenet recycle kamasz csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr912856863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása